Na de ceremonie brachten de medewerkers van de betreffende scholen, samen met alle betrokken leveranciers een proost uit.
Na de ceremonie brachten de medewerkers van de betreffende scholen, samen met alle betrokken leveranciers een proost uit.

Oplevering nieuwbouw Sprongcollege en Alfrinkcollege is een feit

Algemeen 1.498 keer gelezen

DEURNE - Het nieuwe schoolgebouw van het Sprongcollege en Alfrinkcollege is dinsdag opgeleverd. Alle uitvoerende partijen waren aanwezig om samen met Martine Overdijk (rector IVO Deurne) en Yvonne Kops (Ons Middelbaar Onderwijs) te tekenen voor de officiële overdracht. Na de ceremonie brachten de medewerkers van de betreffende scholen, samen met alle betrokken leveranciers een proost uit.  

Van beide scholen was er een groepje leerlingen aanwezig om bezoekers en medewerkers te begeleiden naar de nieuwe aula van het Alfrinkcollege waar het programma plaatsvond. Daarnaast waren er leerlingen die de cateraar meehielpen om alle gasten van een hapje en drankje te voorzien én mocht een aantal leerlingen onderdeel zijn van de overdrachtsceremonie. “Dit nieuwe gebouw is meer dan alleen bakstenen en glas; het is een plek waar we aan de slag gaan met innovatief en toekomstgericht onderwijs en een plek die duurzaamheid uitdraagt.”, aldus de rector van IVO Deurne. 

De komende weken worden benut om de laatste puntjes op de i te zetten, het gebouw in te richten met nieuw meubilair en er wordt gestart met de noodbestrating. In februari zal de officiële verhuizing plaatsvinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant