Adverteren in Weekblad voor Deurne

Als je de inwoners van Deurne en omstreken wilt bereiken, dan is adverteren in Weekblad voor Deurne de beste optie. Weekblad voor Deurne is namelijk de krant die het meest gelezen wordt in Deurne en omgeving. Wil je graag een advertentie plaatsen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw doelstellingen!

Adverteren in weekblad voor Deurne?

Als je meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op via info@dasmediacentrum.nl
of bel naar T. 0493 - 473 578
(maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur). Wij staan je graag te woord.


Adverteren in Deurne

Advertentie plaatsen in weekblad voor Deurne

Als je lokaal bekendheid wilt genereren in Deurne en omgeving, dan is adverteren in Weekblad voor Deurne een logische keuze. Ons huis-aan-huisblad heeft een oplage van bijna 20.000 exemplaren en door te adverteren bereik je wekelijks een groot deel van de inwoners van Deurne en omstreken. Maar wist je dat we online ook veel mensen bereiken? Met onze lokale nieuwswebsite Groothellevoet.nl hebben we maandelijks gemiddeld meer dan 71.500 pageviews!

Weekblad voor Deurne kort samengevat:

• De oplage van de krant bedraagt 20.000 exemplaren.
• Verspreidingsgebied: Deurne en de omliggende regio’s.
• De krant wordt wekelijks uitgebracht op donderdag.
• De bijbehorende nieuwssite, weekbladvoordeurne.nl, heeft elke maand 71.500 pageviews.

Adverteren in Weekblad voor Deurne?

Kortom, als je een advertentie wilt plaatsen in Deurne en omgeving, dan is Weekblad voor Deurne de beste keuze. Neem persoonlijk contact op met onze adviseurs in Deurne om jouw wensen te bespreken. Onze adviseurs zullen een voorstel doen en vervolgens al het werk voor je uit handen nemen. Zo zorgen we ervoor dat het plaatsen van een advertentie makkelijk en effectief verloopt.

De deadline voor aanleveren van de advertentie is dinsdag 14.00 uur.
De aanleverspecificaties kun je hier vinden.
De advertentie dient te worden aangeleverd via advertenties@dasmediacentrum.nl.

Hoofdkantoor DAS Mediacentrum

Je bent van harte welkom om op afspraak bij ons langs te komen. Het kantoor van DAS is gevestigd aan de Laan ten Roode 71e in Someren.Kantoor van DAS Mediacentrum aan de Laan ten Roode in Someren


Adverteren in nabij gelegen gebieden

Indien je een groter bereik wilt met jouw advertentie, kunnen wij jouw item naast het bovengenoemde verspreidingsgebied ook onder de aandacht brengen in andere regio's, zoals Geldrop, Mierlo, Heeze, Waalre, Aalst, Someren en Asten.

Wist je dat DAS Mediacentrum, naast het uitgeven van Weekblad voor Deurne, nog veel meer kan betekenen voor jouw onderneming?

Als lokale verbinder bieden wij een totaaloplossing voor het bedrijfsleven, variërend van het maken en beheren van jouw website en socialmediakanalen tot het ontwerpen van jouw huisstijl en het promoten van jouw onderneming. Meer informatie kun je vinden in onze mediabrochure.