Afbeelding

Festival King of my Castle pakt flink uit

Algemeen 1.744 keer gelezen

DEURNE - Baroef, de organisator van het festival King of my Castle, vindt het belangrijk dat er volop gezelligheid is hier in de regio, zodat Deurne en omstreken in onze gemeente een onvergetelijke Koningsnacht en Koningsdag kan beleven. Op beide dagen is er van alles te beleven bij het Groot Kasteel.

Bezoekers kunnen zich onderdompelen in het oranje feestgedruis met een biertje in de hand en genieten van een imposante line-up. “Op 26 en 27 april opent de koning de poorten van zijn kasteel om samen met jou Koningsnacht en/of Koningsdag te vieren tijdens de derde editie van King of my Castle. Het kasteelplein aan het Haageind te Deurne wordt omgetoverd tot een waar festivalterrein. Wil je even ontsnappen aan de drukte treed dan ook eens binnen de kasteelmuren van het indrukwekkende 14e-eeuws Groot Kasteel en ontdek de tweede area, King’s Garden om daar te genieten van een totaal ander sfeertje”, aldus de organisatie. Op Koningsnacht, 26 april kun je vanaf 18.00 uur genieten van optredens van artiesten zoals Roxy Dekker (onder andere bekend van “Satisfyer” en “Anne-Fleur Vakantie”), Broederliefde (met hits als “Appel Mint puur” en “Jungle”), Turfy Gang (“Padellen” en “After van de after”), Ziggy, Craniax, Butterfly Effect, Demi Maria en Eimco. En als je even iets anders wil, loop even de brug over richting het kasteel en geniet van de rust of van de silent disco in King’s Garden. Om 1.00 uur is het programma afgelopen om ook de volgende dag te kunnen genieten tijdens Koningsdag.

Koningsdag

Op 27 april start het programma van het Koningsdagfestival op deze mooie locatie met het Groot kasteel van Deurne op de achtergrond. “Het programma staat op deze koninklijke feestdag werkelijk bol van geweldige acts”, belooft de organisatie. Met onder andere Musest (de tribute band van Muse, “Supermassive Black Hole”), The Vipers (een Queen-tributeband), Rondje Doe Maar en House of Rock (90’s muziek). “Kortom, een programma voor jong en oud om in Deurne een geweldige Koningsdag te beleven. Ook dan kun je je even afzonderen in de tweede area, King’s Garden. De poorten sluiten om 23.00 uur.” Iedereen is welkom, want er geldt geen minimale leeftijd. Volg King Of My Castle ook op de sociale mediakanalen voor het laatste nieuws en updates. Voor meer informatie en tickets, bezoek de website: www.kingofmycastle.nl. De kaartjes voor Koningsnacht zijn inmiddels helemaal uitverkocht, maar voor Koningsdag zijn er nog tickets beschikbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant