Afbeelding

Waterpoloteams DZT’62 sluiten succesvol seizoen af

Algemeen 807 keer gelezen

DEURNE - De waterpoloteams van Deurnese Zwemvereniging Triton ‘62 hebben het afgelopen seizoen weer uitstekende prestaties geleverd. Het team van Gemengd onder 15 jaar werd zelfs ongeslagen kampioen.

Bij de herenteams eindigde Heren 1, na heel even zicht te hebben gehad op de eerste stek, op een meer dan uitstekende derde plaats. Heren 2, waar veel jeugd werd ingepast, eindigde op een vijfde stek. Het derde mannenteam sloot, ondanks een mindere tweede seizoenshelft, af op een keurige vijfde plaats. 

Net als vorig jaar hadden de dames weer een lastig seizoen. Onze dames zijn driftig zoekende naar speelsters om hun krappe bezetting aan te vullen. Doordat ze een beroep konden doen op een poule oud-dames kon toch een heel seizoen gedraaid worden.

Net als vorig jaar lieten de jeugdteams van DZT’62 zien dat de toekomst van de club in goede handen is. Nadat Jongens onder 17 vorig jaar ongeslagen kampioen was geworden, werd ervoor gekozen om dit seizoen landelijk te gaan spelen. In de Eerste Divisie beten ze goed van zich af en werd er vooral veel geleerd. 

Gemengd onder 15 werd met bijna 350 doelpunten voor en slechts 51 tegen ongeslagen kampioen. Abe Kuiper werd door zijn teamgenoten 106 keer gegund om eindstation te zijn bij de vele goed uitgevoerde aanvallen.

Ook Gemengd onder 13 deed het voortreffelijk. Met veel jonge, gedreven en steeds beter spelende kinderen werden grotere en oudere teams over de knie gelegd en eindigde dit team op een keurige vierde plaats.

“Bij Triton zijn we altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe (jeugd)leden om onze waterpoloteams te versterken en onze passie voor deze prachtige sport te delen. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, er zijn teams voor alle niveaus”, laat de vereniging weten. Wil je meer weten over waterpolo en hoe je lid kunt worden van Triton? Stuur dan een e-mail naar waterpolo@dzt62.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant