In de film spelen onder andere Kees Hulst, Olga Zuiderhoek, Jeroen Krabbé en Renée Soutendijk.
In de film spelen onder andere Kees Hulst, Olga Zuiderhoek, Jeroen Krabbé en Renée Soutendijk.

Cinema Het Witte Doek sluit seizoen af met hitkomedie Neem me mee

Algemeen 420 keer gelezen

DEURNE - De film ‘Neem me mee’ is op woensdag 24 april om 10.00 uur te zien in het Cultuurcentrum in Deurne. Kaartjes kosten 9 euro, Vrienden van Het Witte Doek krijgen een euro korting. Tickets zijn te bestellen via de website van het Cultuurcentrum ccdeurne.nl.

Cinema Het Witte Doek sluit hiermee het seizoen af. De film gaat over Thijs. Hij heeft een busje gekocht en biedt een vakantiereis naar Frankrijk voor senioren aan. Hij denkt gemakkelijk geld te kunnen verdienen omdat ouderen toch snel tevreden zijn. Maar dat pakt anders uit. Zijn zes passagiers genieten volop. Zij delen geheimen, steunen elkaar en stappen buiten hun comfortzone. Een reis vol levenslessen voor Thijs, maar ook voor de senioren, want je bent nooit te oud voor nieuwe ervaringen. 

Neem me mee is een komische roadmovie met ontroerende en troostrijke momenten, onder regie van Will Koopman, bekend van Gooische vrouwen en Oogappels en gespeeld door een topcast met onder andere Kees Hulst, Olga Zuiderhoek, Jeroen Krabbé en Renée Soutendijk. De film behaalde in januari de Gouden Film-status vanwege 100.000 bezoekers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant