De markt in Vlierden is inmiddels goed bekend bij het publiek en vindt plaats in het centrum rondom café Thijssen.
De markt in Vlierden is inmiddels goed bekend bij het publiek en vindt plaats in het centrum rondom café Thijssen.

Gilde Sint Willibrordus Vlierden organiseert kofferbakverkoop

Algemeen 624 keer gelezen

VLIERDEN - Het schutsgilde Sint Willibrordus houdt zondag 14 april van 9.15 uur tot 15.30 uur voor de 28ste keer de kofferbakverkoop in Vlierden. Zij zijn als een van de eerste in de regio met een kofferbakmarkt begonnen ter aanvulling van de kas en de bekostiging van gildedagen. 

De markt in Vlierden is inmiddels goed bekend bij het publiek en vindt plaats in het centrum rondom café Thijssen. Deze vorm van rommelmarkt is ontstaan in Engeland en staat daar bekend als carbootsale. In navolging van Vlierden zijn er in de regio vele nieuwe kofferbakmarkten ontstaan. Het is een markt, waarbij particulieren op een eenvoudige manier hun waar kunnen aanbieden. 

Een grote variatie aan waar wordt direct bij de auto of bus op straat uitgestald. Door deze opzet wordt de markt levendig, doordat de verkopers op een creatieve manier kraampjes creëren. Spullen als speelgoed, kleding en huisraad kunnen zo op een leuke manier van eigenaar wisselen. De entree voor volwassenen bedraagt een euro en kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Parkeren is kosteloos. Ga voor meer informatie naar de website www.gildevlierden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant