Afbeelding

Ondernemers in beeld: Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels B.V.

Algemeen 1.332 keer gelezen

DEURNE - Iedere inwoner van Deurne kent het wel: het grote gebouw aan de Kerkstraat. Achter de deuren van dit enorme pand is Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels BV gevestigd. Al drie generaties lang is dit familiebedrijf de plek waar je terecht kunt voor hypotheken, verzekeringen, makelaardij en waar klanten van RegioBank nog ‘ouderwets’ kunnen bankieren.

Het is 1953 als Jan Swinkels een naar zichzelf vernoemd Assurantiekantoor opricht. Op zijn fiets int hij aan de deur de verzekeringspremies van zijn klanten. Als het bedrijf zo’n 20 jaar bestaat, krijgt Jan hulp van zijn zonen Pieter en Adriaan. Het betekent eveneens een ‘uitbreiding’ van het bedrijf, want vanaf dat moment kun je bij Swinkels ook terecht voor de aan- en verkoop van jouw woning. 

Persoonlijk contact

Klanten die gebruikmaken van het aanbod van Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels, kunnen rekenen op een eerlijk verhaal. “Wij spelen geen mooi weer. We hebben in het verleden wel bewezen dat wij een gedegen partij zijn, die geen sprookjes verkoopt”. Naast eerlijkheid staat ook het persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel. “Bij ons heb je één aanspreekpunt, waardoor je geen nummer bent, maar we je echt persoonlijk kennen. Onze deuren staan altijd open.” 

Ontzorgen

Wie bij Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels terechtkomt voor een hypotheek of een- of meerdere verzekeringen, kan rekenen op totale ontzorging. “Wij zoeken alles voor je uit, zodat jij helemaal geen omkijken meer hebt.” In het geval van een hypotheek zoeken zij de partij met de gunstigste voorwaarden en rente per aflostijd. Bij het afsluiten van een verzekering, vergelijken zij een breed scala aan verzekeraars, waardoor ze altijd de meest gunstige verzekering af weten te sluiten voor de klant. “Dat niet alleen: als je iets wil verhalen op je verzekering, regelen wij alles voor je, waarna we de klant informeren over de afloop.” 

RegioBank

Het kantoor aan de Kerkstraat is eveneens de plek waar klanten van RegioBank terecht kunnen om ouderwets te bankieren. Via de app is al heel veel mogelijk, zoals bijvoorbeeld geld overzetten van je betaal- naar spaarrekening of andersom, of een bedrag overmaken naar een bekende, maar voor zaken die je niet online kunt regelen, zoals het storten- of opnemen van een geldbedrag, kun je terecht bij Swinkels. “Zoals al eerder gezegd kennen wij onze klanten persoonlijk, ook als ze hier alleen komen om te bankieren. Met onze laagdrempelige en toegankelijke service kunnen we ons onderscheiden van een aantal concurrerende banken.” 

Voor een uitgebreidere beschrijving van de services van Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels B.V. en een overzicht van het huidige woonaanbod, verwijzen we je graag door naar de website. 

Contact

Assurantie- en Makelaarskantoor Swinkels B.V.
Kerkstraat 17, Deurne
www.makelaardijswinkels.nl
0493- 312 468
info@makelaardijswinkels.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant