Het Kloosterhotel Willibrordhaege is ook dit jaar het decor van de ondernemersbeurs Peelland in Business.
Het Kloosterhotel Willibrordhaege is ook dit jaar het decor van de ondernemersbeurs Peelland in Business.

Tweede editie ondernemersbeurs Peelland in Business

Algemeen 368 keer gelezen

ZAKENNIEUWS/DEURNE - Na een geslaagd debuut vorig jaar, staat ondernemersbeurs Peelland in Business ook in 2024 op het programma. De organisatie van het evenement is in handen van de Venrayse beursorganisator Omzetters. Kloosterhotel Willibrordhaeghe is op 11 april voor de tweede keer het toneel van deze netwerkbeurs voor MKB-bedrijven. Het evenement verbindt ondernemers uit de plaatsen Deurne, Asten en Someren. Maar er zijn ook standhouders uit Helmond en Gemert.

“We bedienen een brede regio en de beursvloer is erg gevarieerd. Verdeeld over vier plekken door het gebouw staan de stand verspreid. Bezoekers kunnen advies inwinnen op tal van gebieden. Van online marketing tot bouw en van ICT tot kantoorinrichting en trainingen. Alle beschikbare plaatsen op de beursvloer zijn bezet, net als tijdens de eerste editie”, vertelt organisator Robert Hoelen. 

Vanaf 16.00 uur openen de deuren van Kloosterhotel Willibrordhaeghe voor bezoekers. De exposanten hebben dan al een onderling netwerkprogramma achter de rug. In de zogenaamde ‘content-room’ zijn tijdens het evenement een drietal lezingen bij te wonen. Deze zijn vrij toegankelijk voor bezoekers en aanmelden is niet nodig. Er is een lezing over de verduurzaming van bedrijventerrein Kranenmortel in Deurne, een sessie over het project ‘Baan zoekt boer’ en een praktische lezing over AI, die ingaat op de mogelijkheden en kansen voor bedrijven.

“Om 21.00 uur sluiten we af met een grote netwerkborrel voor exposanten en bezoekers, met dj”, vertelt Hoelen. Dit is volgens hem een mooie gelegenheid om terug te blikken op de dag en verdere samenwerkingen op te zoeken. Tickets voor Peelland in Business op donderdag 11 april zijn kosteloos. Alle informatie is te vinden op de website www.peellandinbusiness.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant