(Foto: Gert-Jan Maessen)
(Foto: Gert-Jan Maessen)

Popkoor sKoor viert 15-jarig bestaan met twee jubileumshows

Algemeen 1.120 keer gelezen

DEURNE - Popkoor sKoor uit Deurne viert op vrijdag 12 en zaterdag 13 april om 20.00 uur haar 15-jarig jubileum. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de jubileumshow ‘Cheers to Fifteen Years’ in de grote zaal van het Cultuurcentrum in Deurne. Laat je tijdens deze show verrassen en geniet van een veelzijdig repertoire van popsongs tot ballads en zelfs rocknummers. 

De show speelt zich af in een gezellig bruin café, waar die avond ook toevallig een PubQuiz wordt gehouden. De naam sKoor komt van de typisch Brabantse gewoonte om het woordje “ons” afgekort als de letter s voor een naam te zetten. Ook verwijst het naar het Engelse “to score” wat zowel “resultaat behalen” betekent als “op muziek zetten”. 

sKoor is opgericht in 2009 en bestaat uit ongeveer
35 zangers en zangeressen en heeft het Cultuurcentrum in Deurne als thuisbasis. Ze repeteren elke dinsdagavond onder leiding van dirigente Vera Keijsers. Tevens zijn ze erg trots dat ze begeleid worden door een eigen sCombo (gitaar, piano, bas en drums). Kaartjes voor de jubileumshows zijn te koop via de website ccdeurne.nl voor 17,50 euro per stuk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant