Afbeelding

Inschrijving Deurne Wittut 2024 gestart

Algemeen 483 keer gelezen

DEURNE - Voor teams is het vanaf dinsdag 2 april weer mogelijk om in te schrijven voor de dorpsquiz Deurne Wittut. De vijfde editie van deze dorpsquiz wordt dit jaar gehouden op zaterdag 9 november met als thema “Oud en Nieuw”. Inschrijven kan tot uiterlijk 30 september. Aan de eerste 30 ingeschreven teams zal er in de aanloop van de quiz een extra hint worden verstrekt.

De quiz zal een bonte verzameling van vragen en opdrachten bevatten. De start is om 18.30 uur. Later op de avond wordt iedereen verwelkomd in het Cultuurcentrum in Deurne voor de uitslag en prijsuitreiking. De quiz bestaat evenals de voorgaande editie uit een digitaal deel waarmee het team thuis aan de slag gaat en een aantal opdrachten op locatie. De quizavond is geschikt voor een team van rond de 12 personen, maar er zitten geen beperkingen aan de groepsgrootte van een team. Ook kinderen kunnen een leuke en waardevolle bijdrage leveren in een team. Kies een goed doel en schrijf je in via www.deurne-wittut.nl!

Inschrijven kost 30 euro per team. Dit geld wordt 100 procent uitgekeerd aan het goede doel van de eerste drie winnende teams en aan het goede doel van de winnaar van de geheime opdracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant