De eerste reclame-uitingen voor het jubileumweekend zijn inmiddels zichtbaar in de gemeente. (Foto: Hein van Bakel)
De eerste reclame-uitingen voor het jubileumweekend zijn inmiddels zichtbaar in de gemeente. (Foto: Hein van Bakel)

ZSV viert 70-jarig jubileum: ‘We willen groots uitpakken’

Algemeen 1.775 keer gelezen

ZEILBERG - Voetbalvereniging ZSV organiseert van 22 tot 24 november een jubileumweekend. Dit vanwege het 70-jarig bestaan van de club. Een mijlpaal die ze niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Daarom is ZSV Events druk bezig met de voorbereidingen van een weekend vol met activiteiten en evenementen. De eerste reclame-uitingen zijn al zichtbaar in onze gemeente.

ZSV viert om de 10 jaar haar jubileum en uiteraard zal over 5 jaar ook het 75-jarig bestaan worden gevierd. Een van de kernwaarden van ZSV is dat het leeft binnen de club. Dit uiten ze dan ook al jarenlang door van alles te organiseren en daar veel mensen bij te betrekken. Vanaf mei vorig jaar is ZSV Events al begonnen met het organiseren van het jubileumweekend. Dit omdat ze weten hoe lastig het kan zijn in deze tijd om iets op te zetten wat succesvol is. Er wordt tegenwoordig zoveel georganiseerd waar men op af kan en het geld in de portemonnee kan maar één keer uitgegeven worden. Dus je moet proberen om unieke concepten neer te zetten waarvan mensen zeggen; daar moeten we heen. En dat is aardig gelukt denkt ZSV Events. Op vrijdag zal het nieuwe evenement ‘Talent in de Tent’ plaatsvinden waarin singles en duo’s uit dorpen rondom Zeilberg het tegen elkaar gaan opnemen door middel van een zangwedstrijd. Hierover wordt op een later tijdstip nog meer bekend gemaakt.

Super Saturday indoor festival

Voor de zaterdag is het plan om groots uit te pakken met een enorme show genaamd Super Saturday indoor festival. Meer dan 30 artiesten zullen die avond het podium betreden waarbij show en entertainment hoog in het vaandel staan. Zowel lokale als landelijk bekende artiesten zullen elkaar in rap tempo afwisselen. Niemand staat langer als 20 minuten op het podium en er zal menig artiest een duet gaan vormen. 

Inmiddels zijn de eerste 5 namen hiervoor bekend gemaakt. Ferry de Lits, Abba Fever, Vieze Jack, Otto Wunderbar en Jeffrey Parmentier zijn er sowieso al bij op deze avond. “Muzikaal gezien wordt het een heel afwisselend programma dat aantrekkelijk is voor jong tot oud. Alle muziekstijlen zullen de revue passeren. Van Nederlandstalig, gouwe ouwe, 90’s, carnavalsmuziek tot aan top 40. En nog veel meer. Al met al beloofd het een schitterende avond te worden”, aldus de organisatie. De eerste 250 early bird tickets zullen op woensdag 20 maart om 19.00 uur in de verkoop gaan via www.wakanutgeve.nl/tickets en kosten 27,50 euro per stuk.

Het jubileumweekend van ZSV wordt afgesloten op zondag 24 november met een besloten dag vol activiteiten voor de bijna 1000 leden van de voetbalclub.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant