Jennie Lena is een van de artiesten die komend seizoen in Deurne te bewonderen is.
Jennie Lena is een van de artiesten die komend seizoen in Deurne te bewonderen is.

Seizoenspresentatie van Cultuurcentrum in nieuw jasje

Algemeen 743 keer gelezen

DEURNE – Gedurende het jaar wordt er achter de schermen in de theaters al hard gewerkt aan een nieuw theaterprogramma. Vele artiesten, genres en voorstellingen passeren de revue. In het voorjaar is het vervolgens tijd om dit programma feestelijk te presenteren, en dat doet Cultuurcentrum Deurne dit jaar in de opzet van Friday Night Live.

Op vrijdag 26 mei om 20.15 uur organiseert Cultuurcentrum Deurne de seizoenspresentatie voor het theaterseizoen 2023/2024. Tijdens deze avond zal het theaterprogramma voor het nieuwe seizoen bekend worden gemaakt. Het belooft een veelzijdig programma te worden met voorstellingen in verschillende genres zoals toneel, dans en cabaret. 

Muzikale helden

Het programma zit vol met muzikale helden, veel Brabantse talenten, bekende cabaretiers en toffe familievoorstellingen. Naast de aankondiging van het nieuwe theaterprogramma zal Daan Wolfs optreden in de sfeervolle foyer. Hij zal in singer-songwriterstijl muziek ten gehore brengen en de avond compleet maken. Dat deed hij al eens eerder in een buiten editie van Friday Night Live afgelopen zomer. Wolfs is zanger, pianist, gitarist, producer, componist, entertainer, songwriter en muziekcoach. 

Geheim

Welke artiesten er komend seizoen in het theater van Deurne te zien zijn blijft dus nog even geheim. Wel verklapt programmeur Marieke Boxem dat Jennie Lena die de sterren van de hemel zong tijdens de Royal Music Night terugkomt naar Deurne. “We hebben een breed programma samengesteld met voor ieder wat wils. Van jonge TikTok- en Instagram-sensaties tot een voorstelling vol verhalen en drumsolo’s.” Aanmelden voor deze avond is niet nodig.

Na de bekendmaking van het nieuwe theaterprogramma kunnen Theatervrienden direct met voorrang én korting tickets bestellen. De reguliere ticketverkoop start online op woensdag 1 juni vanaf 10.00 uur. Meer informatie over het theaterprogramma is terug te vinden op de website van het Cultuurcentrum
www.ccdeurne.nl.

Uit de krant