Afbeelding

Deurne Pioniers viert feest met vier kampioensteams

Algemeen 1.298 keer gelezen

DEURNE - De Teams U12, U14, U16 en H2 van Basketballclub Deurne Pioniers zijn dit seizoen kampioen geworden. Alle teams zijn ook door de Nederlandse Basketball Bond gefeliciteerd doormiddel van het uitreiken van de medailles met bijbehorende bekers.

De laatste twee weken stonden in het teken van de naderende kampioenschappen van de Deurnese basketballteams. “Het was een geweldig feest voor de spelers, coaches en natuurlijk de fanatieke supporters en het publiek dat aanwezig was in een vanoudsher bomvolle Sporthal De Peelhorst in Deurne, het thuishonk van Basketballclub Deurne Pioniers”, laat de vereniging weten. 

In het sportcafé De Kantine werd dan ook tot in de late uurtjes feest gevierd en zo het wedstrijdseizoen 2022-2023 sportief afgesloten. Het ene feest is voorbij, maar het volgende grote feest zal in seizoen 2023-2024 gaan plaatsvinden, want dan viert de basketbalclub het 50-jarig jubileum. “Een aantal vrijwilligers is al volop in de weer met het voorbereiden hiervan want zij willen het huidige seizoen met vier kampioenen overtreffen met een groots 50-jarig bestaansfeest van de club.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant