Jan Kuunders en Jules van der Steijn werden vanwege hun grote inzet en bijzondere verdiensten allebei benoemd tot erelid van ZSV.
Jan Kuunders en Jules van der Steijn werden vanwege hun grote inzet en bijzondere verdiensten allebei benoemd tot erelid van ZSV.

Jan Kuunders en Jules Van der Steijn benoemd tot erelid ZSV

Algemeen 1.792 keer gelezen

ZEILBERG - Afgelopen vrijdag vond in een goed gevulde kantine van ZSV de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Speciale aandacht was er voor Jan Kuunders en Jules van der Steijn. Zij werden vanwege hun grote inzet en bijzondere verdiensten voor de vereniging allebei benoemd tot erelid van ZSV.

Jan Kuunders, lid van ZSV sinds 1975, is inmiddels al ruim 40 jaar als trainer en leider bij de voetbalclub actief. Dit nadat hij al op jonge leeftijd zijn eigen actieve voetbalcarrière als speler van ZSV, na slechts een paar wedstrijden in het eerste, moest beëindigen. Kuunders heeft in die jaren zo’n beetje alle categorieën teams wel onder zijn hoede gehad. Van jeugd van jong tot ouder en van laag tot hoog, tot heren tot heel recent nog de dames. Ook is hij ongeveer tien jaar actief geweest voor het wedstrijdsecretariaat en was verenigingsscheidsrechter. Binnen ZSV is Kuunders ook de deskundige ten aanzien van de machines voor het veldonderhoud. Als er iets moet gebeuren bij ZSV, dan staat hij klaar met raad en daad. 

Jules van der Steijn is lid sinds 1985. Ooit als voetballer begonnen bij de buurclub, maar later bij ZSV gekomen en nooit meer weggegaan. Als speler heeft hij jarenlang in het eerste gevoetbald en daar was Van der Steijn een echte verdediger, spelend op de rechtervleugel. Een speler met veel duelkracht en hard maar fair. Na zijn tijd als speler is Van der Steijn bij ZSV 1 verder gegaan als assistent-trainer, leider. En dit doet hij nu dit seizoen al 25 opeenvolgende jaren. “Van der Steijn is een gewaardeerde elftalleider. Standvastig en altijd met een vaste, duidelijke lijn. Maar bovenal met heel veel betrokkenheid en inzet voor de club”, laat de club weten. 

Jubilarissen
De traditie bij ZSV is om tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering de jubilarissen te huldigen. Hierbij worden, naast natuurlijk de 25, 40 50 en 60-jarige jubilarissen die met een persoonlijk woord door de bestuursleden worden toegesproken, ook de 12,5-jarige jubilarissen in het zonnetje gezet. Er waren dit jaar niet minder dan 46 jubilarissen te feliciteren. Ook na actieve voetbal- (of in het verleden korfbal-) carrières blijven veel leden de vereniging en alle gezelligheid rondom het voetbal trouw.

Jan Elbers en Toon van den Heuvel zijn maar liefst 60 jaar lid van ZSV en kregen uit handen van voorzitter Theo Manders de bij dit diamanten jubileum horende attenties. Vijftig jaar lid, gouden jubilarissen, zijn Helen Thomassen, Jan van Gog, Helmus Damen en Jeffrey Thomassen. Annie Volleberg, Martien Swinkels, Jack Leenders, Edwin van Ansem, en Jeroen Aarts vierden hun veertigjarig lidmaatschap.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant