Afbeelding

Frans van Nunen verkozen tot Walsbergse Mens 2022

Algemeen 1.194 keer gelezen

WALSBERG - Op dinsdag 15 november werd na de dorpsraadsvergadering om 21.00 uur de tiende Walsbergse Mens 2022 bekendgemaakt door de voorzitter Maarten van Ooij. Het is Frans van Nunen die de titel de komende twee jaar mag dragen.

Hij begon met de voorwaarden waaraan de Walsbergse Mens moet voldoen. De persoon zet zich belangeloos in voor de Walsberg, de buurt, de parochie en iedereen die een beroep op hem of haar doet. Hij of zij is mantelzorger, poetst graag, is altijd goedgemutst en zit nooit om een woordje verlegen. In de zaal werd al rondgekeken en sommige aanwezigen begonnen al een kleurtje te krijgen. 

Van Ooij ging verder met de goede eigenschappen van de winnaar te noemen. Steeds meer kandidaten vielen af en nog voor zijn naam werd genoemd voelde Frans van Nunen dat hij de nieuwe Walsbergse Mens 2022 zou zijn. Door de vorige Walsbergse Mens, Mariet van der Laak, werd hem de bijbehorende oorkonde uitgereikt. Ondertussen waren familie, vrienden en bekenden in de zaal toegelaten. Van Nunen kreeg een pen met inscriptie en een bos bloemen aangeboden. Daarna werd hij gefeliciteerd door familie en verdere aanwezigen in de zaal. Hierbij werd het bekende Walsbergs Menneke en een consumptiebon aangeboden. Ook werd Van Nunen toegezongen door Together, voorheen de Walsbergse Zangvereniging. Zij vonden het een eer om voor de tiende keer aanwezig te mogen zijn. Daarna was het de beurt aan Blaaskapel Walsberg die ook een serenade bracht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant