Aan het eind van de vergadering verraste het bestuur Cuijpers met de gouden speld van het CDA
Aan het eind van de vergadering verraste het bestuur Cuijpers met de gouden speld van het CDA

Leo Cuijpers opnieuw verkozen tot voorzitter CDA Deurne

Algemeen 227 keer gelezen

DEURNE - Op zaterdag 30 juli hield CDA Deurne haar algemene ledenvergadering. Op deze bijeenkomst werden de jaarrekening en meerjarenbegroting goedgekeurd en werd er teruggeblikt op de gemeenteraadsverkiezingen en het tot stand komen van het raadsprogramma 2022-2026. 

Er stonden ook mutaties voor het bestuur geagendeerd. Door het zittende bestuur werd Leo Cuijpers als nieuwe kandidaat-voorzitter van de afdeling CDA Deurne voorgedragen en deze voordracht werd door de leden unaniem bekrachtigd.  Cuijpers was al eerder voorzitter in de periode 1999 tot en met 2007. In 2007 werd hij in de raad benoemd waar hij onlangs na de verkiezingen van maart 2022 na 15 jaar afscheid nam. “Met zijn kennis en ervaring en netwerk kan hij een enorme bijdragen leveren voor onze afdeling”, aldus het bestuur. 

Er werd tevens afscheid genomen van Josanne de Graaf die in 2018 in het bestuur werd gekozen en de rol als secretaris invulde, maar vanwege drukke werkzaamheden deze functie heeft moeten neerleggen. Aan het eind van de vergadering verraste het bestuur Cuijpers met de gouden speld van het CDA die in overleg met het landelijke bestuur is aangevraagd voor zijn enorme inzet in diverse rollen de afgelopen 28 jaar voor het CDA.

Uit de krant