Vorst Karel Claassen en voorzitter Peter Proenings hebben hun laatste vijf prinsen na een ludieke actie gevraagd om samen te smelten.
Vorst Karel Claassen en voorzitter Peter Proenings hebben hun laatste vijf prinsen na een ludieke actie gevraagd om samen te smelten.

Toch een ‘prins’ voor CV De Heikneuters

Algemeen 312 keer gelezen

SINT JOZEFPAROCHIE – Hoewel carnaval 2022 eigenlijk nu al in het water is gevallen is afgelopen zondagmiddag 9 Januari om 14.11 uur, de 65ste prins der Heikneuters live via Facebook uit de hoge hoed gekomen. Vorst Karel Claassen en voorzitter Peter Proenings hebben hun laatste vijf prinsen na een ludieke actie gevraagd om voor één keer samen te smelten in deze roerige coronatijd tot “Prins Booster den vijfde”.

Enkele weken geleden hebben de zeven carnavalsverenigingen uit de gemeente Deurne de knoop doorgehakt om de grote carnavalsactiviteiten dit jaar niet te laten doorgaan. Maar om toch binding met carnaval te houden is het misschien nog wel mogelijk om alternatieve activiteiten op te zetten. Zo kwamen de Heikneuters op het idee om een Prins Booster den Vijfde te onthullen. 

Boosterprinsen
De Boosterprinsen hebben ook een slogan bedacht: “Wij Boosteren iedereen met Spuit elf, het carnavalsvirus komt dan vanzELF. Prins Booster den Vijfde zal komende carnaval, als 65ste coronavalsprins voorop gaan. Wat voor alternatieve activiteiten mogelijk zijn wordt later bekendgemaakt.

Uit de krant