Afbeelding

Activiteiten in de bieb

Algemeen 269 keer gelezen

DEURNE – In de bibliotheek in Deurne kun je deze maand weer terecht voor verschillende activiteiten. Er zijn onder andere spreekuren waar je terecht kan met digitale vragen, bijeenkomsten om je taalvaardigheid te verbeteren, workshops voor jongeren en gezellige momentjes voor de allerkleinsten. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen. Deelname is gratis.

Elke woensdag wordt er van 15.00 uur tot 15.30 uur een grappig, mooi, stoer, spannend of avontuurlijk verhaal voorgelezen in de bibliotheek. Speciaal voor kinderen tot 7 jaar en hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. 

Kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders zijn op 22 maart van 10.30 uur tot 11.30 uur welkom bij het leukste uurtje in de bibliotheek. Deze maand staat Boekjes&Babbels in het teken van de Media Ukkie Dagen. Het thema is balans. We willen allemaal dat kinderen gezond opgroeien, ondanks dat media een steeds grotere rol speelt. De bieb laat zien hoe je media kunt combineren met beweging. Kijk voor meer activiteiten rondom de Media Ukkie Dagen op www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten of loop binnen bij de bibliotheek voor meer informatie.

Uit de krant