In het Zandbos in Deurne kwamen er 17 koppels over de finish tijdens de koppelcross van de AV-LGD.
In het Zandbos in Deurne kwamen er 17 koppels over de finish tijdens de koppelcross van de AV-LGD.

Duo Gentle en Bartels wint koppelcross AV-LGD

Algemeen 377 keer gelezen

DEURNE - Jong en oud verzamelden zich afgelopen zaterdagmiddag bij De Bosschuur in het Zandbos tijdens de start van de koppelcross van AV-LGD. Door middel van loting werden de deelnemers gekoppeld aan een maatje, soms een bekende maar soms een nog onbekende. 

In totaal kwamen er 17 koppels over de finish. Er ontstonden duo’s waarbij de oudste de lange ronde van ongeveer 1000 meter en de jongste de kleinere ronde van ongeveer 500 meter liep. Deze afstand moest 5 keer worden afgelegd. Als eerste kwamen Werner Gentle en Simon Bartels over de streep, tweede werden Willy Kanters en Linus van Hout en het jeugdige koppel Renske Mennen en Laura Verhallen eindigde als derde. Mariet Broekmans en Jahmairo Tuithof werden door de jury tot leukste koppel uitgeroepen. 

Na de koppelcross ging iedereen naar Green Valley Estate. Daar was de prijsuitreiking van de koppelcross, gevolgd door de uitreiking van de PR-trofee aan diverse jeugdleden en de huldigingen van de 10, 20, 30, 35 en 40-jarige jubilarissen. Vervolgens was er de huldiging van alle kampioenen van 2022 en tot slot de uitreiking van de Frans Smits-bokaal. Deze bokaal is voor de junior die de club afgelopen jaar heeft uitgedragen. Dit jaar was dat Ivar van den Hurk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant