De 24e editie van StreetRock vindt dit weekend op zaterdag en zondag plaats aan het Kerkplein in Bakel.
De 24e editie van StreetRock vindt dit weekend op zaterdag en zondag plaats aan het Kerkplein in Bakel.

Bakel kan weer ouderwets rocken tijdens StreetRock

Algemeen 554 keer gelezen

BAKEL - Rockliefhebbers kunnen komend weekend hun hart ophalen. Het tweedaagse festival StreetRock zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 juli op het vertrouwde evenemententerrein midden in het centrum van Bakel. De optredens van de diverse artiesten zijn gratis te bezoeken.

Op zaterdag is het als vanouds tribute-avond, met ABBA-fever, Help (Beatles-tribute), Once (Pearl Jam) en Back to Sabbath (Black Sabbath). Zondag is het de beurt aan Claw Boys Claw, Proost, Roots Riders (Bob Marley-tribute), X-Raiders, Pyro en Muddy Goggles. Aanvang van het festival is zaterdag om 19:15 uur en zondag om 14:15 uur. 

StreetRock 2022 kan in tegenstelling tot vorig jaar toen het evenement op de valreep werd afgelast zonder enig voorbehoud worden georganiseerd. Zelfs het backstage-area, het gebouw van OJC Fuse en Olleke Bolleke, kunnen dit jaar nog gebruikt worden. De organisatie bleef vorig jaar zitten met een trauma en een groot aantal schuldeisers. De regering heeft de beloofde vergoedingen uitgekeerd, waardoor StreetRock alle rekeningen kon vereffenen. Ook de door de gemeente uitgekeerde lening is weer terugbetaald.

Uit de krant