Op het grasveld tussen de kerk en het Hofke van Marijke gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan.
Op het grasveld tussen de kerk en het Hofke van Marijke gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan.

Inschrijving spectaculair evenement Xplosion gestart

Algemeen 440 keer gelezen

SINT JOZEFPAROCHIE - Stichting WESP organiseert na twee jaar vol onzekerheid en annuleringen eindelijk weer Xplosion in Sint Jozefparochie. Zaterdag 2 juli en zondag 3 juli staat het spectaculaire gratis evenement op de kalender in de vorm van de sportieve Heitraction-meerkamp.

Dit jaar is gekozen voor een andere opzet dan voorgaande jaren. Zo zal er een tweedaagse meerkamp plaatsvinden waarbij deelname in verschillende leeftijdscategorieën (ook middelbare school en volwassenen) mogelijk is. Heitraction is een meerkamp op luchtkussens die is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met volwassenen. In verschillende leeftijdscategorieën zullen de deelnemers het in teams tegen elkaar opnemen. De nieuwe meerkampopzet heeft ook een groot sociaal element, waarmee het ook voor bedrijven een laagdrempelige manier is om een gezellige en sportieve teambuildingsdag te beleven. Het is ook voor vriendengroepen een ideaal evenement om te laten zien wie het sterkste is. 

Via www.stichtingwesp.nl of Instagram (@xplosiondeurne) is nadere informatie en het inschrijfformulier (via QR-code) te vinden. De inschrijving sluit 21 mei, deelname is kosteloos. Stichting WESP is nog op zoek naar vrijwilligers. Aanmelden kan via een digitaal formulier op de website of door een berichtje te sturen naar info@stichtingwesp.nl. Dit tweedaagse spektakel wordt gehouden in Sint Jozefparochie op het grasveld tussen de kerk en het Hofke van Marijke.

Uit de krant