Afbeelding

Ondernemers in beeld: Kwaliteit in interieur en keukens bij John Vriens

Algemeen 1.916 keer gelezen

DEURNE – John Vriens Timmerwerken en Interieurbouw biedt kwalitatieve keukens en interieur op maat. Van ontwerp, desgewenst in 3D, tot montage wordt alles in eigen beheer gedaan. “Zo kunnen we garant staan voor de beste kwaliteit,” aldus Suzan Vriens.

Particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe keuken of interieur worden gastvrij ontvangen in de showroom van John Vriens aan de Industrieweg 3 in Deurne. “We luisteren goed naar de wensen van de klant en bespreken samen wat zij belangrijk vinden,” aldus Suzan. In de showroom zijn twee opgestelde keukens te bekijken. Met fronten in verschillende kleuren en diverse aanrechtbladen van kunststof en steen kan de keuze verder gepersonaliseerd worden. Ook biedt John Vriens de optie om een ontwerp in 3D te tekenen en dat kan in de showroom aan de klant worden getoond.

Voor een opdracht komt John zelf inmeten, hij tekent het ontwerp uit en maakt tevens een plan voor eventuele leidingen die verlegd of aangelegd moeten worden. In de eigen werkplaats wordt de keuken of het interieur voor de klant op maat gemaakt. Met de onlangs aangeschafte CNC-frees kan dat nog nauwkeuriger. Ook de montage wordt door John en zijn collega zelf gedaan. “We doen zoveel mogelijk in eigen beheer, om de kwaliteit te kunnen waarborgen.” John Vriens maakt niet alleen nieuw interieur, maar renoveert ook bestaande keukens. Kijk voor meer informatie op www.johnvriens.nl of neem contact op via 06-23680773 info@johnvriens.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant