Er zijn zondag diverse activiteiten zowel binnen als buiten voor kinderen, jongeren en volwassenen van alle leeftijden.
Er zijn zondag diverse activiteiten zowel binnen als buiten voor kinderen, jongeren en volwassenen van alle leeftijden.

Activiteiten bij Scouting Deurne tijdens open dag

Algemeen 471 keer gelezen

DEURNE - Scouting Deurne houdt op zondag 2 oktober van 13.00 uur tot 16.00 uur een open dag. Er zijn die dag diverse activiteiten zowel binnen als buiten voor kinderen, jongeren en volwassenen van alle leeftijden. 

Bezoekers kunnen bijvoorbeeld schieten met een katapult, vuur leren maken, je laten schminken en er is een heuse oberrace. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Scouts spelen op een verantwoorde manier in een veilige omgeving. 

Om al die activiteiten mogelijk te maken zijn er ieder jaar een aantal kleine en grotere klussen waarbij Scouting Deurne wat hulp kan gebruiken. Daarvoor zijn ze altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Zelfs als je je maar een uurtje per maand of één keer per jaar kunt inzetten, ben je bij Scouting Deurne welkom. Naast de open dag mag je altijd vier keer gratis mee komen doen. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.scoutingdeurne.nl. De open dag wordt zondag gehouden op het scoutingsterrein De Muggenhof, Albert Schweitzerstraat 38 in Deurne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant