Afbeelding

Sint Jorisgilde Deurne huldigt jubilarissen

Algemeen 669 keer gelezen

DEURNE - Het Sint Jorisgilde Deurne heeft op zaterdag 13 april vier jubilarissen gehuldigd. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst bij Perron Deurne. Vooraf gaand aan de huldiging bracht het gilde eerst een vendelhulde aan de jubilarissen. 

Tijdens de interne huldiging, werden eerst twee andere leden in het zonnetje gezet. Robin Nijnens kreeg een oorkonde uitgereikt in verband met het 12,5 jaar lidmaatschap van het gilde. Ook Ger Jacobs werd nog in de bloemetjes gezet. Zijn 25-jarig jubileum kon niet gevierd worden tijdens de coronapandemie en kreeg nu ook de aandacht die hij verdiende. De vier jubilarissen van dit jaar, Rik Nijnens, Wilma Janssen, Leo en Everiek van Rens waren allen 25 jaar lid van het Sint Jorisgilde. Na een korte toespraak van hoofdman Edwin Jacobs kregen zij alle vier de zilveren Sint Joris opgespeld en ontvingen ze een bos bloemen.

Tijdens de receptie die volgde ontvingen de jubilarissen vele felicitaties van collega broeders en zusters van de gilden uit Kring Peelland. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant