Op zondagochtend wisten Mandy van Bussel, Demi Heesakkers en Yen Ragetlie zich te plaatsen voor de halve finales van het NK.
Op zondagochtend wisten Mandy van Bussel, Demi Heesakkers en Yen Ragetlie zich te plaatsen voor de halve finales van het NK.

KDO acrogymteam plaatst zich voor halve finales NK

Algemeen 827 keer gelezen

DEURNE - De acrogymnasten van KDO Deurne reisden op zaterdag en zondag af naar Sas van Gent. Hier werden de districtsfinale gehouden, de derde en laatste plaatsingswedstrijd om zich te kunnen plaatsen voor de halve finales van het NK. Dat lukte voor het team van Mandy van Bussel, Demi Heesakkers een Yen Ragetlie van de Deurnese gymnastiekvereniging.

Zaterdagmiddag was het de beurt aan Britt de Keizer, Fem van Ooij en Fleur van Bommel. Zij lieten een mooie oefening zien en wisten hiermee de limiet van 22.00 te behalen. Ook Sharon van Dijk en Mila van Dam wisten met hun oefening de limiet te behalen. Alsnog was het voor beide teams helaas net niet goed genoeg om zich te mogen plaatsen voor de halve finales. De andere teams wisten jammer genoeg de limiet niet te behalen.
Op zondagochtend was het de beurt aan Mandy van Bussel, Demi Heesakkers en Yen Ragetlie. Zij wisten met zowel hun balans oefening als hun tempo oefening een erg mooie score te behalen die een zilveren medaille opleverde. Ook hebben zij zich hiermee weten te plaatsen voor de halve finales van het NK in Ahoy in Rotterdam in juni.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant