Er wordt een parcours afgelegd over een spectaculaire mix van grote opblaaskussens en waterspellen. (Foto: Hein van Bakel)
Er wordt een parcours afgelegd over een spectaculaire mix van grote opblaaskussens en waterspellen. (Foto: Hein van Bakel)

Inschrijving Xplosion gaat weer van start

Algemeen 591 keer gelezen

SINT JOZEFPAROCHIE - Stichting WESP organiseert op 22 en 23 juni het spectaculaire evenement Xplosion. Na het succes van afgelopen jaar zal er ook dit jaar een tweedaagse meerkamp plaatsvinden met naar verwachting deelname van 60 teams in verschillende leeftijdscategorieën. 

Er wordt in alle categorieën een parcours afgelegd over een spectaculaire mix van grote opblaaskussens, waterspellen en spellen die inzicht en samenwerking vragen. “Spelplezier en competitie is gegarandeerd voor de oudere jeugd en het is een uitdaging voor de jongste deelnemers”, aldus de organisatie. Tussendoor vinden de traditionele buikschuifwedstrijden plaats. Via www.stichtingwesp.nl kan worden ingeschreven voor deelname tot 27 april en daar is ook meer informatie te vinden. Op zaterdagmiddag na afloop (ongeveer vanaf 16.00 uur) kan vrij gebruik gemaakt worden van de springkussens en spellen. “Dit is allemaal kosteloos en mogelijk gemaakt door de onvoorwaardelijke steun en inzet van vele trouwe sponsoren, vrijwilligers en met een groot draagvlak onder betrokken wijkbewoners. We kijken ernaar uit om er weer een fantastisch gezellig en sportief weekend van te maken”, besluit de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant