Liefst 17 personen werden in het zonnetje gezet. (Foto: Dorus Brouwers)
Liefst 17 personen werden in het zonnetje gezet. (Foto: Dorus Brouwers)

Drukbezocht felicitatieconcert Concordia in De Rips

Algemeen 497 keer gelezen

DE RIPS - Vorige week zondag vond het jaarlijkse felicitatieconcert van muziekvereniging Concordia De Rips plaats. Voor de derde keer werden jubilarissen en gedecoreerden van het afgelopen jaar muzikaal in het zonnetje gezet.

Bijzonder was het 75-jarig lidmaatschap van Antoon de Kleijn. Ook Jan Goossens mocht een speldje van de vereniging opspelden; hij is 60 jaar lid. Jan en Toos Peeters-van Bakel werden in het zonnetje gezet omdat zij 65 jaar getrouwd zijn. Tot slot werden nog José van der Heijden-van den Heuvel en Bernard Ploegmakers toegesproken, zij ontvingen vorig jaar beide een koninklijk lintje. 

V.l.n.r. op de foto voorste rij Toos en Jan Peeters-van Bakel (65 jaar getrouwd), Toon en Bets Gelden-Hubers, Nellie en Mies Thomassen-van den Akker, Antoon en Maria de Kleijn-Lemmens; (60 jaar getrouwd); middelste rij Henk en Maria Bisseling-Fleuren, Harrie en Annie Klaus-Verheijen, André en Jozé van der Aa-Klaus (50 jaar getrouwd); achterste rij Jan Goossens, Ine Crotjee, Ineke en Bernard Ploegmakers, Henry en José van der Heijden-van den Heuvel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant