Martien Manders en Joost Kuijpers; mannen met smaak.

Advertorial: Mannen met Smaak houden niet van zakjes en pakjes

donderdag 3 mei 2018 - 08:46|

DEURNE/MILHEEZE - Keurslager Joost Kuijpers en chef-kok Martien Manders houden niet van eten dat bereid is met 'zakjes en pakjes'. Ze willen kwaliteit. Vorig jaar startten ze cateringbedrijf Mannen met Smaak. Ze leveren ondertussen aan verschillende bedrijven in de regio. Maar ook voor de catering aan particulieren en voor feestjes staan ze hun mannetje. “We koken honderd procent pakjesvrij. We houden alles in eigen hand.”

Joost Kuijpers (27 jaar) is medio 2016 aan de Wever in het centrum van Deurne een eigen slagerij gestart: De Keurslager. In 2017 begon hij samen met chef-kok Martien Manders een tweede avontuur: cateringbedrijf Mannen met Smaak. “Het loopt hartstikke goed. We hebben verschillende bedrijven als klant waaronder de Rabobank, scholen en ook enkele loonbedrijven. Daarnaast verzorgen we steeds vaker de catering voor feestjes en partijen”, vertelt Kuijpers. De jonge ondernemer begon al op zijn veertiende in de slagerij en is inmiddels gediplomeerd keurslager/traiteur. Na jarenlang in verschillende slagerijen te hebben gewerkt, besloot hij in 2016 om zijn droom uit te laten komen: een eigen moderne slagerij in hartje Deurne. “Daar bieden we een breed assortiment aan van verse en gezonde vleesproducten. Maar we hebben ook vers bereide maaltijden en we hebben daarbij ook oog voor vegetariërs.”

Wisselwerking
Vorig jaar deed de kans zich voor om een cateringbedrijf uit de regio over te nemen. Samen met chef-kok Martien Manders (60 jaar) heeft Kuijpers er een eigen richting aan weten te geven: catering met kwaliteit. Waarom het bedrijf de naam Mannen met Smaak ligt volgens Kuijpers voor de hand: “Martien is een man, ik ben een man. En we zijn puur met smaak bezig. We gebruiken geen pakjes of zakjes van Knorr of Unilever. We werken alleen met echte ingrediënten én we houden alles in eigen hand."

'Onze filosofie is: het beste voor de juiste prijs'

Kwaliteitsproducten
Het varkensvlees betrekt Kuijpers van Heyde Hoeve, waar de varkens op een diervriendelijke manier zijn opgegroeid. Het kippen- en rundvlees komt eveneens uit Nederland. “Kwaliteitsproducten uit eigen land. Onze filosofie is: het beste voor de juiste prijs.”
Volgens Kuijpers is er een perfecte match tussen hemzelf en Manders. “We verschillen flink in leeftijd. Maar ik zie dat als een voordeel. Hij heeft enorm veel ervaring en kijkt als chef-kok anders tegen dingen aan dan ik. Ik heb verstand van vlees en hij heeft als chef-kok verstand van het vlees perfect te bereiden. Dat geeft een mooie wisselwerking.”

'Wie voor 17.00 uur heeft besteld, heeft het de volgende dag in huis'

Echte borden
Mannen met Smaak is gevestigd in Milheeze en levert in de wijde omgeving gezonde, goede maaltijden, buffetten en lunches aan bedrijven en voor feesten en partijen. En dat 365 dagen per jaar. Via mannenmetsmaak.nl kan iedereen zelf zijn of haar wensen kenbaar maken. Kuijpers: “Wie voor 17.00 uur heeft besteld, heeft het de volgende dag in huis.”
Naast het bedrijfsleven richten de Mannen met Smaak zich meer en meer op feesten en partijen waar de gasten worden voorzien van kwaliteitsvlees, buffetten en salades. “Bij ons kunnen de echte liefhebbers van lekker eten terecht voor de mooiste stukken vlees. Tegelijkertijd hebben we vers bereide maaltijden.”
Mannen met Smaak werkt samen met vaste partners zodat de klant met een feestje volledig kan worden bediend. "Denk daarbij aan partytenten, tafels, maar indien gewenst ook aan echte borden met echt bestek." Uiteraard. Daarnaast kunnen de Mannen met Smaak ook worden ingehuurd voor live cooking-sessies waarin ze alles uit de kast halen om te tonen wat er allemaal mogelijk is met het bakken en braden van vlees, vis en groente.

Gerelateerde nieuwsberichten

Indrukwekkende opening Koonings DEURNE - Het nieuwe pand van Koonings the Wedding Palace in Deurne is gisteravond officieel geopend. Met 11.000 vierkante meter en 4.000 jurken op voorraad is Koonings de grootste bruidsmodezaak... 6 oktober 2018 - 14:12
Dinghuis weer klaar voor de toekomst DEURNE - Het Dinghuis bij de kasteelruïne aan het Haageind is in een ‘goei half jaar’ verbouwd tot moderne horecagelegenheid. Het monumentale pand heeft verschillende functies gehad; van dorpsrechtbank tot... 4 oktober 2018 - 20:26
Bruidsjurk kiezen is stukje trouwbeleving DEURNE - Komend weekend wordt in Deurne het nieuwe pand van Koonings the Wedding Palace geopend. Zondag 7 oktober is er een open dag voor belangstellenden. Eigenares Ramona Poels maakt... 4 oktober 2018 - 09:41
Advertorial - Geen wachttijden meer bij Daily Deurne! Even snel wat eten of drinken scoren onderweg? Achteraan aansluiten in een lange wachtrij is dan natuurlijk niet wat je wilt. Dat begrijpen wij bij Daily Deurne. Bestel en betaal... 28 september 2018 - 09:40
Advertorial - VKPS Studiebegeleiding start nieuw centrum voor huiswerkbegeleiding, bijlessen en examentraining in Deurne DEURNE - VKPS met vestigingen in Boxmeer, Venray en Stevensbeek is nu ook in Deurne gestart met een nieuw instituut waarbij alles draait om goed leren, leren voor kinderen in... 24 september 2018 - 14:58
Hoofdkantoor Voergroep Zuid naar de Poort DEURNE - Het hoofdkantoor van mengvoercoöperatie Voergroep Zuid gaat verhuizen naar een gedeelte van het voormalige Rabobankgebouw aan de Poort in Deurne. Voergroep Zuid is nu gevestigd in diverse kantoorpanden... 20 september 2018 - 10:52