De medaille winnaars van KDO met bovenaan de acrogymnasten vlnr: Britt Claassen, Faye Werts, Daisy Berkers, Maartje van de Heuvel en Evi Thielen. Onderaan de turnsters vlnr: Fleur Hebben, Astrid Heessels, Lara van den Berg en Renske van Elewout.

Medailles voor leden KDO

dinsdag 27 maart 2018 - 09:07|

DEURNE - Leden van KDO Deurne namen afgelopen weekend deel aan wedstrijden turnen en acrobatische gymnastiek. Voor de turners stonden de regiofinales voor dames in Valkenswaard op het programma. In den Bosch werden plaatsingswedstrijden acrobatische gymnastiek gehouden voor de niveaus A en B.

Zaterdag waren in Valkenswaard de wedstrijden in de divisies 1 en 4. Jeugdturnster Lara van den Berg behaalde een tweede plaats. Ook Pupil 1 Fleur Hebben wonnen een zilveren medaille.
In de categorie Junioren behaalde Renske van Elewout de gouden medaille. Fenna van Kol werd tiende en Hilde Cuijpers 33ste. Instapper Demi Maas turnde zich naar de vijfde plaats.
Bij de Pupillen 2 won Astrid Heessels een bronzen medaille. Monique Linders werd tiende. In de categorie Senioren eindigde Linda van Stratum op de vijftiende plaats, Debbie van Bree werd 25ste en Femke van Elewout turnde maar drie toestellen en werd 32ste.
Zondagochtend in de categorie Instappers werd Ise Spierings zesde en Sanne van der Schaaf 33ste. Bij de jeugd 1 behaalde Mandy van Bussel de dertiende plaats.
Bij de Pupillen 1 greep Sofie Hunslip net naast de bronzen medaille met een vierde plaats. Anouk van der Wurf werd vijfde en Maud Coolen behaalde de achtste plaats. Lisa Meulendijks mocht deelnemen als reserve turnster en 36ste.
Enkele turnsters maken nog kans op deelname aan de districtfinale.

Goud en zilver
Tijdens de plaatsingswedstrijden acrobatische gymnastiek in Den Bosch domineerde KDO het podium bij de dames groepen B-senioren. Britt Claassen, Vera Damen en Faye Werts mochten de gouden medaille omhangen en de zilveren medaille was voor Daisy Berkers, Evi Thielen en Maartje van den Heuvel. Zij plaatsten zich daarmee ook voor het NK in Rotterdam.
De groep bestaande uit Iris van de Beek, Meike van de Mortel en Jaidy van Deursen en de groep met Laura Wijdeveld en Fenna en Pleun Vestjens behaalden wel de NK-limiet. Zij zullen in de volgende wedstrijd nogmaals moeten presteren om door te mogen naar het NK.

Gerelateerde nieuwsberichten

ZSV niet overtuigend, maar pakt wel de punten ZEILBERG - Het was zwaar voor de mannen van coach Ömer Kaya. Het was erg warm en de gasten uit Overloon waren niet van plan de kaas van het brood... 21 september 2020 - 09:48
Wie o wie pakt de gele trui? Nog een paar dagen en dan zit de Tour de France er alweer op. Men lijkt Parijs te gaan halen, want alle renners testen negatief op het coronavirus. Alleen directeur... 16 september 2020 - 10:12
Volle buit over drie wedstrijden voor ZSV Met negen uit negen punten en een doelsaldo van dertien voor en drie tegen, heeft ZSV al in de bekercompetitie laten zien dat er dit seizoen rekening gehouden mag worden... 14 september 2020 - 09:28
Toertochten ’t Verzetje DEURNE – Toerwielerclub ’t Verzetje heeft voor komende zondag 13 september weer een aantal toertochten op het programma. Om 7.30 uur start voor de A-groep 'De Kraaijenbergse Plassen-tocht' een tocht... 11 september 2020 - 12:45
ZSV pakt ook tegen Berghem Sport de winst ZEILBERG - De verhoudingen op het veld waren in deze wedstrijd beter verdeeld dan in het duel van vorige week, waarin ZSV de vloer aanveegde met V.V. Eijsden. De geelzwarten... 7 september 2020 - 10:35
De Tour is onderweg Regen, zonneschijn, bergen, afdalingen, ongeorganiseerde massasprints en veel schaafwonden. De Tour de France is terug, niet in de zomervakantie zoals we gewend zijn, maar in september. De renners zijn al... 2 september 2020 - 13:10