Op de foto v.l.n.r.: Astrid Heessels, Jaidy van Deurzen, Leonieke de Keizer, Monique Linders.
Op de foto v.l.n.r.: Astrid Heessels, Jaidy van Deurzen, Leonieke de Keizer, Monique Linders.

Goud en zilver voor KDO tijdens turnfinales

DEURNE - In het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 mei nam KDO Deurne deel aan zowel individuele- als teamfinales in Cuijk. In de categorie Jeugd Divisie 2 behaalde Leonieke de Keizer met zeer sterke oefeningen met maar liefst drie punten voorsprong op de concurrentie de gouden medaille. Jaidy van Deurzen liet in de categorie Junior Divisie 4 mooie oefeningen zien en kreeg het zilver omgehangen.

Astrid Heessels en Monique Linders behaalden in dezelfde categorie respectievelijk de 5e en 26e plaats. Bij de Jeugd Divisie 5 werden Milou de Keizer en Ise Spierings respectievelijk 16e en 17e en in de categorie Junior werd Eline Beerens 12e. In de Middenbouw behaalde Ella Janssen de 22e plek in Niveau 3, in Niveau 5 werd Yen Ragetlie 17e en Fem van Ooij 27e, en in Niveau 6 werd Naomi Thijssens 6e, Djuna Verheijen 22e en Sam Coopmans 26e. 

Teamfinale

In de teamfinale in de categorie Supplement E werden Astrid Heessels, Jaidy van Deurzen en Monique Linders 6e en Faye Werts en Yi Mei Matheeuwsen 12e. In Supplement D werd Leonieke de Keizer in een team samen met Evelien van Dijk van Gymnastiekvereniging De Molenwiek Asten 8e. 

Het voorstel om Wim Kivits tot erelid van de vereniging te benoemen werd bij acclamatie vastgesteld

Erelidmaatschap

Op 1 februari 2022 werd Wim Kivits en zijn vrouw in de bloemen gezet vanwege zijn 70 jaar lidmaatschap van gymnastiekvereniging KDO Deurne. Voorzitter Leo Cuijpers kondigde op dat feestelijke moment ook aan dat het bestuur voornemens is Kivits voor te dragen voor het erelidmaatschap. Het laatste woord is daarvoor aan de leden. En dat gebeurde afgelopen maandag 23 mei, op de jaarvergadering van KDO Deurne. Het voorstel om Wim Kivits tot erelid van de vereniging te benoemen werd bij acclamatie vastgesteld. Hiermee is voor het eerst in het bestaan van KDO Deurne een erelidmaatschap toegekend. 

Herkozen

Daarnaast feliciteerde de voorzitter ook Zhosja van Bree met haar 12,5 jaar jubileum. Op de jaarvergadering werden tevens de aftredende en herkiesbare leden Wendy van den Berg en Julia van Loon unaniem herkozen.