Een deel van de jubilarissen van HV De Sprint was aanwezig bij de algemene ledenvergadering en werd in het zonnetje gezet.
Een deel van de jubilarissen van HV De Sprint was aanwezig bij de algemene ledenvergadering en werd in het zonnetje gezet.

HV De Sprint huldigt jubilarissen

DEURNE - HV De Sprint kon afgelopen week eindelijk de algemene ledenvergadering houden. Tijdens deze bijeenkomst werden liefst 21 jubilarissen gehuldigd.

De vergadering werd geopend door voorzitter Carlus Geboers en de leden stonden eerst stil bij het verlies van erelid, Betsy Seijkens en lid van verdiensten Miny Geurts. De coronaperiode heeft toch een verlies aan leden opgeleverd voor de vereniging. Echter wegens het succes van ledenwerving in de vorm van clinics op basisscholen in omgeving Deurne, is er een nieuw F-team gestart met trainen. De voorzitter en de penningmeester hebben aangegeven vanaf het nieuwe seizoen te stoppen als bestuurslid. Daarom was er ook aandacht voor het vormen van een nieuw bestuur. Tevens zijn er jubilarissen in het zonnetje gezet. 40 jaar lid: Mark Bennenbroek en Harry Meulendijks. 25 jaar lid: Xander Kaldenbach, Ratna Kuling, Joan Verhoeven, Paulien Vaneker, Ellen Wijnands, Judith van Lieshout-van Loon en Piet Zegers. 12,5 jaar lid: Pam van Horne, Sharon v.d. Aa, Marijke van Limpt, Reinald van Gog, Pat rick Derix, Max v.d. Zanden, Rik v.d. Zanden, Koen Maessen, Sanne Kuijpers, Kaylee Leenders, Ilse Geurts en Rob Geurts.