Openbare vergadering dorpsraad Walsberg

DEURNE - Op dinsdag 31 mei vindt de halfjaarlijkse vergadering van de dorpsraad Walsberg om 20.00 uur plaats in het Gerardushuis.

Na de mededelingen, behandeling van de notulen en het financieel verslag is er een terugkoppeling van de lopende projecten. Onder andere de website, het Walsbergs Ommetje, Vliegbasis De Peel en de Langstraat/N270 staan op de agenda. Na de pauze geeft dhr. Scheeve van de gemeente Deurne een uiteenzetting over de werkzaamheden aan de riolering die er staan te gebeuren in de Eekstraat/Eekhof/Walsbergseweg.

Winnaars revanche-toernooi 55+

DEURNE - Vorige week eindigde het revanchetoernooi 55+ bij cafĂ© In den Sleutel en werden de prijzen afgelopen vrijdag door Wim Leereveld uitgedeeld. Dit toernooi werd in twee spelsoorten gespeeld en wel in het 3-banden als in het libre. Beide toernooien werden op de laatste speeldag beslist.

Met nog twee spelers als kanshebbers voor de plaatsen 1, 2 en 3 wist Henk van der Schoot zich alsnog te plaatsen voor de eerste plaats. Hierdoor werd hij samen met Toon Munsters winnaar. De winnaar van het libre toernooi 2021-2022, Henk Verbakel, ging op de laatste dag in dit revanchetoernooi nog fier aan de leiding. Gerard Geurts wist op de laatste dag door zijn winst op Van der Schoot en een gelijkspel tegen Peter van de Weijer alsnog de eerste plaats op te eisen. Henk Verbakel werd daardoor tweede en Piet Fransen derde.