Een archieffoto van de start van een eerdere editie van de Zandboscross enkele jaren geleden.
Een archieffoto van de start van een eerdere editie van de Zandboscross enkele jaren geleden.

Twee loopevenementen in het Zandbos dit weekend

DEURNE - De jaarlijkse Zandboswandeltocht en de Zandboscross vinden komende zaterdag en zondag plaats. Lang was het onzeker of de evenementen door konden gaan, maar de organisatie heeft snel kunnen schakelen om aan alle protocollen te kunnen voldoen zodat alles coronaproof kan verlopen op beide dagen. 

Op zaterdag 27 november bestaat er voor wandelaars de mogelijkheid om deel te nemen aan de Zandboswandeltocht. De wandelroutes gaan door de mooie bosrijke omgeving van het Zandbos. Voor ruime en wandelvriendelijke rustplaatsen onderweg wordt gezorgd. Inschrijven is mogelijk op de dag zelf. Hardlopers kunnen op zondag 28 november in het Zandbos terecht voor de 37e IT-Connectie Zandboscross. Deze cross gaat over een uitdagend parcours door de mooiste bossen van Deurne. De hardloopwedstrijd is geschikt voor zowel jong en oud en beginnend en ervaren hardloper. Dit jaar zullen er ook pieten aanwezig zijn.

Inschrijven

Inschrijven voor de Zandboscross is mogelijk via www.inschrijven.nl of op de dag zelf in het Zandbos. Meer informatie over beide evenementen is terug te vinden op www.av-lgd.nl.