Afbeelding

Van onze partner - Met welke renovaties zijn de mensen in Deurne bezig?

Ondernemend 340 keer gelezen

In Deurne is er een opvallende trend te zien; steeds meer mensen zijn bezig met klussen of renoveren. Of dit nou komt omdat door de economie of juist doordat men meer bezig is met het klimaat; de huizen in Deurne worden langzaam maar zeker opgeknapt. Maar met welke renovaties zijn de mensen in Deurne precies bezig? In deze blog ontdek je de verschillende klussen die momenteel worden uitgevoerd.

Het leggen van tegels

In de eerste plaats worden in de tuinen en vloeren van woningen in Deurne nieuwe tegels gelegd. Via aanbieders als Tegelsinhuis.nl is dit namelijk een klusje dat niet veel kosten bedraagt. Daarnaast kunnen goede tegels bijdragen aan een betere isolatie van een woning. Verder geven tegels een bepaalde look aan een interieur, waardoor het niet meer dan logisch is dat veel voor deze renovatie momenteel wordt gekozen.

De renovatie van keukens

Naast het leggen van tegels worden ook talloze keukens in Deurne gerenoveerd. Een gerenoveerde keuken brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Zo kan het je keuken een frisse sfeer geven door middel van bijvoorbeeld wandtegels keuken. Daarnaast verhoogt men de waarde van een woning door een nieuwe keuken te plaatsen. Het is dan ook zeker geen slecht idee om voor deze renovatie of verbouwing te kiezen in Deurne.

Het plaatsen van dakisolatie

Verder wordt er in Deurne ook steeds vaker gekozen om dakisolatie te laten plaatsen. Dit heeft alles te maken met de toename van de energieprijzen. Door een dakisolatie te laten plaatsen bespaar je namelijk flink op de stookkosten, waardoor er meer geld overhoudt wordt aan andere zaken. Ook is het mogelijk om via verschillende websites dit te laten subsidiëren. Dit maakt het voor vele mensen mogelijk om deze renovatie uit te voeren, waardoor er steeds meer goed geïsoleerde daken in Deurne zijn te vinden.

De verwarming renoveren

Tot slot wordt er ook op het vlak van verwarming in Deurne gerenoveerd. Zo wordt er voor steeds meer mensen een pelletkachel geplaatst. Dit heeft alles te maken met de duurzaamheid van de kachel, want je maakt hiermee namelijk gebruik van hernieuwbare energie. Daarnaast is het mogelijk om via verschillende websites een pelletkachel te laten subsidiëren, waardoor de aanschafprijs voor vele mensen ook nog eens verlaagd wordt.

Al met al zijn er dus vele soorten renovaties die momenteel in trek zijn in Deurne. Ben jij van plan om je huis te laten renoveren? Dan is een van deze soorten klussen zeker interessant om te overwegen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant