Aan de carnavalsoptocht doen kinderen mee van de Gerardusschool of kinderen die in de Walsberg wonen. (Foto: AA Koetsier)
Aan de carnavalsoptocht doen kinderen mee van de Gerardusschool of kinderen die in de Walsberg wonen. (Foto: AA Koetsier)

Walsbergse Bonnefoj kinderoptocht trekt door de straten

Algemeen 628 keer gelezen

WALSBERG - In de Walsberg vindt er op zaterdagmiddag 10 februari tijdens carnaval voor de twaalfde keer de jaarlijkse Bonnefoj kinderoptocht plaats. Het belooft weer een kleurrijke parade te worden.

Aan deze carnavalsoptocht doen kinderen mee van de Gerardusschool of kinderen die in de Walsberg wonen. Ook in 2024 loopt heel de wijk uit. De opkomst zal groots worden belooft de organisatie. Dit jaar doen maar liefst 18 groepen met in totaal 183 kinderen mee.

Vanaf 14.00 uur trekken zij met hun mooie creaties, wagens, fietsjes en karretjes door de Walsberg. “We hopen op een groot publiek voor deze kanjers”, laat de organisatie van de optocht weten. De route gaat net als vorig jaar vanaf het Gerardushuis, zijde Parkstraat, rechtsaf naar de Trimpertstraat, rechtdoor op de kruising, afdraaiend naar het Groenveld en via de Hemelrijkseweg voor Zalen van de Putten door via de Ventweg, eindigend voor het Gerardushuis. 

Iedereen is van harte welkom om naar de optocht te komen kijken. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant