Kinderen druk aan het werk tijdens de tekenles. (Foto: Gemma Rakels)
Kinderen druk aan het werk tijdens de tekenles. (Foto: Gemma Rakels)

Inschrijving tekenlessen in museum De Wieger gestart

Algemeen 335 keer gelezen

DEURNE - De tekenlessen in De Wieger zijn terug. Vanaf woensdag 7 en vrijdag 9 februari opent het Kinderatelier opnieuw haar deuren met drie verschillende cursussen: de Basis-, Vervolg- en Striptekencursus. Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen zich inschrijven voor deze tekenlessen. 

In de basiscursus gaat het over de essentie van tekenen. De focus ligt op het goed leren kijken. Van tekenen in het museum tot het creëren van fantasiedieren; de cursus biedt een gevarieerde reeks opdrachten. Daarnaast leer je verschillende tekenmaterialen kennen. Voor iedereen die de basiscursus heeft voltooid, wacht de vervolgcursus. Hier worden opdrachten uitdagender, wordt er gewerkt met nieuwe materialen en wordt de tekenvaardigheid naar een hoger niveau getild. 

Speciaal voor de jonge kunstenaars die dromen van hun eigen stripverhaal is er de striptekencursus. Hier leer je stap voor stap hoe je je eigen stripverhaal kunt creëren. Van het tekenen van personages en achtergronden tot het vertellen van een meeslepend verhaal. De inschrijvingen zijn nu geopend. De cursus kost 75 euro voor tien tekenlessen, tekenpakket, diploma en kinderen krijgen hun mooiste tekening ingelijst mee naar huis. Voor meer informatie, data en inschrijven, bezoek www.dewieger.nl/activiteiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant