De deelkast waar inwoners levensmiddelen kunnen doneren is te vinden op de Amer 61 in Deurne.
De deelkast waar inwoners levensmiddelen kunnen doneren is te vinden op de Amer 61 in Deurne.

Minimagroep Deurne introduceert deelkast

Algemeen 589 keer gelezen

DEURNE - Na bijna 14 jaar blijft Minimagroep Deurne zich inzetten om minderbedeelden te ondersteunen. Wat begon met speelgoedinzameling voor arme gezinnen met Sinterklaas, is uitgegroeid tot een initiatief met kleding- en voedselinzameling.

Op 9 december start de jaarlijkse inzameling voor veertien families die elders buiten de boot vallen. Donatiebakken zijn vanaf die datum te vinden op de Amer 61 in Deurne. Daarnaast is er een oproep om Pluszegels in te leveren ter ondersteuning van behoeftigen. “Het sponsoren werd de laatste jaren veel minder wat te begrijpen is in deze tijd. Maar omdat we geen stichting zijn hebben we hulp van derden hard nodig”, laten de vrijwilligers weten. 

Nieuw is de introductie van de deelkast op Amer 61. Hier kunnen mensen levensmiddelen doneren voor minima-gezinnen. Deze groep inwoners kan hier de spullen die ze echt nodig hebben zelf uit komen halen. Voor versproducten kunnen inwoners tegoed- of kadokaarten van diverse winkels inleveren. Donaties zijn welkom op Amer 61 en de Fitissingel 132, beide in Deurne, of via contact met Karin Hoeben-Martens op telefoonnummer: 06-23635208.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant