De turnsters van KDO Deurne vielen direct in de prijzen tijdens de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen.
De turnsters van KDO Deurne vielen direct in de prijzen tijdens de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen.

Seizoenstart met gouden, zilveren en bronzen medailles voor KDO Deurne

Algemeen 311 keer gelezen

DEURNE - Het wedstrijdseizoen voor KDO Deurne start weer langzaam op en op 25 en 26 november vonden de eerste voorwedstrijden turnen dames plaats van het seizoen in Best. Met direct enkele medailles.

Op zaterdag was het de beurt aan het middenbouw niveau 4 team 2: Djuna, Fiene, Naomi en Sam. Zij lieten nette oefeningen zien waarmee een vierde plek werd behaald. Zondag was het in de ochtend de beurt aan bovenbouw supplement E met Ella, Faye en Yi Mei samen met hun twee teamleden van turnvereniging Molenwiek Asten. Zij lieten mooie en stabiele oefeningen zien en behaalde daarmee een verdiende eerste plek. In de middag mocht middenbouw niveau 4 team 1: Yen, Fem, Juul, Jippe en Femm laten zien waarvoor ze getraind hebben. Ook zij lieten mooie oefeningen zien en behaalde een tweede plek. Ook in het afgelopen weekend werd er geturnd, ditmaal in Valkenswaard. Op zaterdag wisten Emma, Isa, Kady Kim, Mila en Vera samen een bronzen medaille te behalen in de categorie middenbouw niveau 5. Op zondag mochten Demi, Lenn, Liz, Milou en Tessa zelfs het hoogste podium betreden in de categorie bovenbouw supplement F. 

Op zondag 10 december 2023 staat de clubkampioenschappen Acrogymnastiek op het programma waar de nieuwe acro-teams voor dit nieuwe seizoen zich zullen presenteren. Aanvang 14:30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant