Afbeelding

Sing Along met Excelsior Zeilberg

Algemeen 396 keer gelezen

ZEILBERG - Muziekvereniging Excelsior Zeilberg organiseert op zaterdag 16 december een avond vol muziek, nostalgie en verrassende bijdragen. Onder de naam “Sing Along: Umderruggu van de Zeilberg bent (of het nog niet kent)” wordt een historische reis door de eeuwenoude geschiedenis van de Zeilberg gemaakt, vanaf het prille begin tot aan de huidige hechte gemeenschap. 

Dit wordt muzikaal versterkt door relevante muziek zoals ‘Het Dorp’ en ‘Peel in Brand’. Het harmonieorkest van Excelsior, zanggroep Velocity uit Maasbree en solist Tonny Wijnands kleden de avond muzikaal aan en brengen samen vele bekende nummers. 

Het Zeilbergs Historisch Erfgoed begeleidt deze ‘tijdreis’ en laat tijdens de muziek ook vele foto’s van toen en nu zien. Van de Peelontginningen en het ontstaan van de parochie naar de huidige samenleving, het komt allemaal voorbij. Deze muziekavond zal plaatsvinden in de zaal achter de molen Maria-Antoinette aan de Zeilbergsestraat 98. De zaal gaat open om 19.30 uur, het concert start om 20.00 uur. In de zaal kun je kiezen uit zit- en staanplaatsen. Kaartjes zijn te koop bij Koppens Schildersbedrijf aan de Zeilbergsestraat 41 voor 5 euro per stuk, inclusief entree en twee consumpties.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant