Afbeelding

Ondernemers in beeld: Label Solutions B.V.

Algemeen 516 keer gelezen

DEURNE - Als je thuis de koelkast opent, dan is de kans vrij groot dat daar etenswaren liggen waarop de verpakking een etiket zit of codering is aangebracht die gefabriceerd is door Label Solutions BV uit Deurne. Zij bieden al ruim een decennium lang de totaaloplossing voor etiketten, codeersystemen, scanners, printers en de daarbij horende software. 

Bij Label Solutions zijn op het moment zo’n twintig personeelsleden werkzaam in allerlei verschillende functies. Eén van hen is Edwin Pijnenburg. Hij bekleedt de functie van commercieel directeur en daarnaast runt hij het bedrijf samen met twee zakelijke compagnons.

Label Solutions heeft vooral klanten in de voedingsindustrie. De producten en service die zij leveren is voor zo’n 70 procent weggelegd voor deze branche. De resterende 30 procent wordt weer onderverdeeld in pharmacy, industrieel en overig. “Het is aan mensen van buitenaf best lastig uitleggen wat wij precies doen. Sterker nog: een aanzienlijk deel van onze klantenkring heeft een onvolledig beeld van wat wij allemaal kunnen betekenen voor hen.” 

Coderen en etiketteren

Een van de klanten van Label Solutions is Scherpenhuizen. Zij houden zich bezig met het verpakken en exporteren van verse producten van lokale telers. Op de emballage hiervan, maar ook die van vleeswaren, staat vaak de nodige informatie, zoals een gewicht of prijs en een tht-datum. Dit kan door middel van een etiket dat erop geplakt zit, maar ook gecodeerd (op de verpakking gedrukt). Uiteindelijk komen de producten van bijvoorbeeld Scherpenhuizen in de supermarkt te liggen. Label Solutions zorgt middels hun software voor een zo optimaal mogelijke communicatie tussen de leverancier en de winkel. “De klant kan bij ons in het systeem precies aangeven wat ze op de verpakking van een product willen hebben. 

Complete plaatje

Naast het coderen en etiketteren biedt Label Solutions eveneens scansystemen, machinebouw, (label)printers en software in de breedste zin van het woord. Drie personeelsleden zijn full-time bezig met het ontwikkelen en het up-to-date houden van software en daarnaast lopen er in Deurne acht monteurs rond die de machine bouwen die aan alle eisen van de klant voldoet. Label Solutions stopt dus niet bij enkel een etiket of een labelprinter, maar kan echt het complete plaatje bieden. Op de website vind je een overzicht van alle producten en diensten die zij voor je kunnen leveren. Voor eenieder die benieuwd is naar Label Solutions, zij doen op zondag 3 maart mee aan de open bedrijven route in Deurne.

Contact

Label Solutions B.V

Dubloen 4, 5751 PX Deurne
 www.labelsolutions.nl 
T: +31 (0) 88 044 54 00 (algemeen)
+31 (0) 88 044 54 01 (sales)
+31 (0) 88 044 54 02 (support)
 Info@labelsolutions.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant