Het nieuwe evenement Winterfest bij Jut&Jul begint op 22 december en duurt tot en met eerste kerstdag. (Foto: Hein van Bakel)
Het nieuwe evenement Winterfest bij Jut&Jul begint op 22 december en duurt tot en met eerste kerstdag. (Foto: Hein van Bakel)

Jut&Jul presenteert groots winterspektakel in Deurne

Algemeen 1.686 keer gelezen

DEURNE - Buiten is het nat, guur en koud. Een ideale tijd om samen te komen voor een hapje en een drankje. Daarom organiseert Jut&Jul van vrijdag 22 tot en met maandag 25 december Winterfest. Een kerstmarkt, alleen dan met foodtrucks, verschillende barren en livemuziek.

De activiteiten worden vrijdag 22 december afgetrapt met een heuse bedrijvenkerstborrel. Een dag later kunnen de bezoekers vrolijk verder tijdens het Wijnfest. In samenwerking met Nero Wijn kun je proeven van de heerlijkste wijnen. Daarnaast is er livemuziek van de bluesband Gutbucket. Entree is 10 euro en dat is inclusief 5 euro borg. Kinderen morgen gratis naar binnen. De deuren zijn vanaf 12.00 uur open. Als je langer wil blijven dan hoef je geen ticket te kopen voor de avond. Dan is er een optreden van de feestband De Heeren Van. DJ Vivah zorgt voor de muzikale omlijsting. De entree bedraagt 5 euro en de feestavond duurt van 20.00 uur tot 2.00 uur ‘s nachts. 

Speciaalbieren

Op zondag 24 december pakt Jut&Jul flink uit vanaf 12.00 uur met foodtrucks, speciaalbieren en livemuziek. Ook aan kinderen wordt gedacht met een speciale kinderhoek. Er zijn zowel sta- als zitplaatsen. Kaartjes kosten 10 euro, inclusief 5 euro borg voor het proefglas. Kinderen mogen ook nu gratis naar binnen en bezoekers die langer willen blijven hoeven geen ticket te kopen voor de avond. 

Cocktail Night

‘s Avonds kunnen de aanwezigen genieten van de lekkerste cocktails tijdens een groots opgezette Cocktail Night vanaf 20.00 uur. Verschillende dj’s verzorgen de muziek en er zijn liveoptredens. De entree bedraagt 5 euro. Op eerste kerstdag vanaf 12.00 uur wordt het Winterfest afgesloten met dezelfde ingrediënten als de dagen ervoor. Ook de laatste dag kost een kaartje 10 euro, inclusief 5 euro borg voor het proefglas. Tickets zijn verkrijgbaar op de website www.jutenjuldeurne.nl/winterfestevent/. Op pagina 13 in deze krant is het ook mogelijk om een QR-code te scannen om kaartjes te kopen. Het is aan te raden om op tijd te reserveren als je gegarandeerd toegang wil tot het Winterfest, want er is een maximaal aantal kaarten dat in de verkoop gaan. Er zijn ook paspartout-tickets voor alle dagen verkrijgbaar voor 35 euro. Ga voor meer informatie naar de website www.winterfestevent.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant