Een oude foto van de Helmondsestraat in Bakel die te zien is tijdens de tentoonstelling in de kerk.
Een oude foto van de Helmondsestraat in Bakel die te zien is tijdens de tentoonstelling in de kerk.

Expositie met foto’s van vroeger in Bakelse kerk

Algemeen 561 keer gelezen

BAKEL - Heemkundekring Bakel en Milheeze presenteert op zaterdag 2 en zondag 3 december van 12.00 uur tot 17.00 uur in de Sint Willibrorduskerk in Bakel foto’s van ‘vruuger’. Oude tijden zullen zo herleven in de Bakelse kerk.

Passend in de kerk zijn volgens de heemkundekring zeker de vele communie- en schoolfoto’s uit de jaren 70. ‘”Wat zijn wij veel veranderd”, zal zeker een veel gehoorde zin zijn. Wij zijn benieuwd of je jezelf nog terug weet te vinden”, aldus Heemkundekring Bakel en Milheeze.  Ze hebben zeker niet alle namen kunnen achterhalen. Invullijsten liggen klaar om de ontbrekende namen te vermelden. Uiteraard ontbreken ook de, toen al oude, Bakelse boerderijen en straten niet. Verder presenteren wij diverse foto’s van de Bakelse verenigingen. 

Ex-prinsen

Ook de ex-prinsen van De Pierewaaiers zijn van de partij. Naast de foto’s zal er ook aandacht worden besteed aan het kadaster en kadasterkaarten. Er is op de expositiedagen een deskundige aanwezig die alles kan vertellen over welke inzichten de kadasterkaarten met betrekking tot de dorpen Bakel en Milheeze kunnen geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant