De kartrekkers van het nieuwe evenement Marinus de Pooter, Wilco van de Steijn en Ton Aarts. (Foto: Hein van Bakel)
De kartrekkers van het nieuwe evenement Marinus de Pooter, Wilco van de Steijn en Ton Aarts. (Foto: Hein van Bakel)

Deurnenaren gaan ‘De hort op’ voor het goede doel

Algemeen 1.926 keer gelezen

DEURNE - De feestdagen zijn traditioneel gevuld met gezelligheid en samenzijn, maar na twee dagen binnen te hebben gezeten met Kerst, is het tijd om erop uit te gaan. Daarom introduceert de Lionsclub Deurne op woensdag 27 december ‘De hort op’, een laagdrempelige, verrassende avondwandeling die plezier brengt én een goed doel ondersteunt.

Het evenement is bedoeld voor volwassenen en gezinnen met jonge kinderen. De toegangsprijs bedraagt 6,50 euro per volwassene en 1 euro per kind. De wandeling van circa 7 kilometer wordt onderbroken door een welverdiende pauze. Onderweg ontvangen de deelnemers op diverse locaties een versnapering. Voor de deelnemers die 7 kilometer te lang vinden bestaat de mogelijkheid om de route in te korten tot circa 5 kilometer. 

“De avondwandeling belooft een bijzondere ervaring te worden met verrassende locaties en diverse optredens langs de route”, aldus de organisatie. De wandeling start en eindigt in het Cultuurcentrum. De inloop is vanaf 18.30 uur en de wandeling start om 19.00 uur. Tijdens de wandeling lopen de deelnemers door gebouwen en komen ze langs mooie, onverwachte en soms onbekende locaties. 

De hort op is een nieuwe initiatief van Lionsclub Deurne. Het is de bedoeling dat de avondwandeling afwisselend wordt georganiseerd met het IJsfestijn. Hierdoor is er elk jaar in december een leuk evenement in het centrum van Deurne waar iedereen aan kan deelnemen. “De hort op is naast een feest voor de zintuigen ook een kans om iets goeds te doen. Een deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan Stichting FC Robinstijn, een lokale organisatie die voetbalgerelateerde kinderwensen vervult voor ernstig of langdurig zieke kinderen”, aldus de organisatie. 

‘De hort op is naast een feest voor de zintuigen ook een kans om iets goeds te doen’

Meer informatie over deze stichting is te vinden op www.fcrobinstijn.nl. Lionsclub Deurne nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze verrassende wandeling. Kaarten zijn vanaf gisteren, 15 november te koop bij VVV Deurne en online op de website www.ccdeurne.nl. Op de volgende website tref je meer informatie aan. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant