De foto van Theo van Rijt uit Deurne. Hij schoot een mooi plaatje met de Winterkoning.
De foto van Theo van Rijt uit Deurne. Hij schoot een mooi plaatje met de Winterkoning.

Maandwinnaars IVN fotowedstrijd bekend

Algemeen 353 keer gelezen

DEURNE/ASTEN/SOMEREN - Ook in de laatste maand van de fotowedstrijd van IVN Asten-Someren zijn weer veel mooie foto’s ingezonden om mee te dingen naar de uitverkiezing tot beste foto van de maand. Met wederom winnaars uit Deurne.

De keus van de jury viel voor de maand oktober op de volgende foto’s. Een foto van Yolanda van Bussel uit Deurne (foto paddenstoelen), een foto van Theo van Rijt uit Deurne (de foto met Winterkoning te zien bij het artikel) en tot slot een foto van Monique Cunnen (foto landschap met nevel). 

Uit de maandwinnaars kiest de jury de komende tijd de beste foto uit de gehele wedstrijd. De bekendmaking daarvan vindt plaats op vrijdag 17 november in IVN verenigingsgebouw de Stulp aan de Ostaderstraat 30 in Asten. De aanvang is om 20.00 uur. Voorafgaand aan de bekendmaking wordt een selectie uit de ingezonden foto’s vertoond en besproken.

Naast alle deelnemers aan de fotowedstrijd is iedereen van harte welkom op deze avond. Wel is het nodig u in verband met de beperkte ruimte van het gebouw zich vooraf aan te melden met een mail naar foto@ivnastensomeren.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant