Sinterklaas wil zondag zo veel mogelijk kindjes een handje geven. (Archieffoto: Hein van Bakel)
Sinterklaas wil zondag zo veel mogelijk kindjes een handje geven. (Archieffoto: Hein van Bakel)

Sinterklaas komt naar de Markt in Deurne

Algemeen 646 keer gelezen

DEURNE - Dit jaar verwelkomen we Sinterklaas met zijn Pieten weer in Deurne. Op zondag 19 november zal hij om 14.00 uur op de Markt arriveren. 

Het feestprogramma op de Markt zal worden bijgewoond door Pieten van de Pietenschool die jongleren, rijden op eenwielers en lopen op stelten. Maar er is nog veel meer te beleven, zo zullen er dansjes worden opgevoerd door Ballet- en dansschool Loes maar ook door DéDé Dance. Het wordt dus weer een sinterklaasfeest als vanouds. Sinterklaas wordt officieel welkom geheten in Deurne door burgemeester Greet Buter. Daarna wil hij graag zo veel mogelijk kinderen een hand geven en een klein praatje met ze maken. Rond 16.00 uur is het programma op de Markt afgelopen. 

Doe ook mee aan de tekenwedstrijd en misschien verrassen Sint en zijn Pieten je met een huisbezoek. Maak een mooie tekening en zet er een emailadres of telefoonnummer met je naam en leeftijd op. Deze tekening kun je in de tekeningendoos in het Huis voor de samenleving stoppen of meenemen naar de intocht en aan Sinterklaas of zijn Pieten geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant