Niels Nijssen is de 66ste prins van de Peelstrekels die in 2024 het 66-jarig jubileum vieren.
Niels Nijssen is de 66ste prins van de Peelstrekels die in 2024 het 66-jarig jubileum vieren.

Niels Nijssen benoemd tot jubileumprins de Peelstrekels

Algemeen 903 keer gelezen

DEURNE – Niels Nijssen is de 66ste prins van de Peelstrekels die in 2024 het 66-jarig jubileum vieren. Aan zijn zijde staat zijn prinses Renate. Het stel – samen sinds 1992 en getrouwd in 2017 - heeft twee kinderen, Siem (20) en Eefje (19). Het prinsenpaar wordt bijgestaan door secondanten Margo van der Meer-Van Bergen en Erwin Boerenkamps.

Niels I is werkzaam als inkoopadviseur bij IBN. Renate werkt bij VGZ in Eindhoven als Expert Business Change. Naast zijn werk is de nieuwe prins een begenadigd bassist bij progrockband Ricocher. Met deze band speelde hij niet ook in het buitenland, waaronder in Mexico op het gerenommeerde festival BajaProg. Ook speelde hij in de nodige amusementsorkesten. Op dit moment maakt hij met feestband Fiësta Orkesta de podia onveilig en maakt deel uit van het carnavalscabaret Ons Jonges. 

Renate speelde tot vorig jaar hockey bij MHC Deurne en is nu teammanager van Dames 2. Vanwege blessures moest ze het actieve hockeyen opzeggen, maar om fit te blijven volgt ze nu twee keer per week ballet barre workout-lessen bij Dansatelier Deurne. Ook is Renate een ware keukenprinses. Zoon Siem maakte vorig jaar zijn debuut in het eerste elftal van Deurne en dochter Eefje speelt in Dames 1 van MHC Deurne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant