Ton Michiels is zaterdag benoemd tot nieuwe prins van carnavalsvereniging de Pottenbakkers in Zeilberg.
Ton Michiels is zaterdag benoemd tot nieuwe prins van carnavalsvereniging de Pottenbakkers in Zeilberg.

Ton d’n Uurste is de nieuwe prins van de Pottenbakkers in Zeilberg

Algemeen 561 keer gelezen

ZEILBERG - Ton Michiels en Christel Michiels-Aarts zijn zaterdagavond in Zaal de Zwaan benoemd tot nieuwe prins en prinses van carnavalsvereniging de Pottenbakkers in Zeilberg. Ze zijn 38 en 36 jaar oud en wonen alweer 14 jaar samen in de Zeilberg.

Eerst hebben ze ruim 6 jaar op de Parallelweg gewoond en daarna zijn ze samen naar de Griendtsveenseweg verhuisd waar ze een huis hebben gebouwd. Samen hebben ze twee dochters; Meike is 9 jaar en Lize is 5 jaar oud. Ton is zelfstandig ondernemer in de ondergrondse infrastructuur en aanleg nutsvoorzieningen. 

In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met klusjes rondom het huis, barbecueën en lekker eten. Christel is werkzaam bij Ot en Sien in Geldrop waar ze verantwoordelijk is voor de online- en winkelverkoop van kinderkleding. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met wandelen, sporten en leuke dingen ondernemen met vriendinnen. “We houden van een feestje en gezelligheid, dus gaan we er samen een mooi carnavalsjaar van maken!”, aldus de nieuwe prins en prinses.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant