Rob Tijssen gaat samen met zijn prinses Joyce het 64e carnavalsseizoen in Neerkant aanvoeren.
Rob Tijssen gaat samen met zijn prinses Joyce het 64e carnavalsseizoen in Neerkant aanvoeren.

Prins Rob d’n Uurste is de nieuwe heerser CV de Ulewappers

Algemeen 502 keer gelezen

NEERKANT – Prins Rob d’n Uurste, ook wel bekend als Rob Tijssen, is op zondag 12 november 2023 om 15.11 uur onthuld als nieuwe heerser van het Ulewappersrijk. De 40-jarige klinisch fysicus gaat samen met zijn prinses Joyce het 64e carnavalsseizoen in Neerkant aanvoeren. 

Rob is een echte Nirkanter. Hij is 40 jaar en getrouwd met de 39-jarige ook uit Neerkant afkomstige Joyce Tijssen–Verdam. Samen hebben zij een zoon Sebas van 8 jaar en een dochter Soof van 4 jaar. Het gezin woont op de Korte Zeilkens in Neerkant. 

Prinses Joyce is eveneens een echte Ulewapper. Zij is de dochter van ex-prins Dick d’n Uurste, prins bij de Ulewappers in 1983. In het dagelijks leven is Rob klinisch fysicus in het Catharinaziekenhuis in Eindhoven en Joyce werkt als leerkracht op bassischool Den Doelhof in Meijel. Beiden zijn echte carnavalsvierders, ondanks dat ze ook wel eens op wintersport gaan in die periode. “Ze hebben er ontzettend veel zin in deze carnaval voorop te gaan in het Ulewappersland”, aldus CV de Ulewappers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant