Tijdens deze mooie fietstocht van ongeveer 20 kilometer rondom Deurne bezoeken de deelnemers vijf locaties van Baroef.
Tijdens deze mooie fietstocht van ongeveer 20 kilometer rondom Deurne bezoeken de deelnemers vijf locaties van Baroef.

Baroef organiseert bokbierfietstocht door Deurne

Algemeen 652 keer gelezen

DEURNE - De herfst is in aantocht, dat betekent dat we weer kunnen gaan genieten van heerlijke bokbiertjes. Op zondag 1 oktober organiseert Baroef daarom de eerste editie van de Baroef Bokbier Fietstocht.

Tijdens deze mooie fietstocht van ongeveer 20 kilometer rondom Deurne bezoeken de deelnemers vijf locaties van Baroef, bij elke stop kun je genieten van een ander biertje. De locaties zijn: Café D’n Borrel, Green Valley Estate, De Reizende Man, Natuurpoort De Peel en Het Dinghuis. Ergens verstopt op de route staat Thuis Vieren met een gezellige pop-up bar. Hier wordt iedereen die mee fietst verrast met een bonusbiertje. Bij elk biertje wordt een lekker hapje geserveerd. De Bokkentocht begint om 13:00 en is rond 18:00 afgelopen. Je kunt op elke locatie starten en alle locaties in een volgorde naar keuze bezoeken. Er zijn echter twee adviesroutes opgesteld. De eerste route eindigt bij Het Dinghuis, zodat je daar na afloop kunt dineren. De andere route eindigt bij De Reizende Man, waar je om 17:30 uur kunt genieten van een heerlijk dinerbuffet. 

Voor tickets kijk op: www.baroef.nl/bokkentocht. De prijs is 29,79 euro per persoon. Ook vindt je hier de adviesroutes. Deelnemers die niet van bokbier houden kunnen iets anders drinken.

Uit de krant