.
.

Jubileum SJVV feestelijk van start gegaan

Algemeen 757 keer gelezen

SINT JOZEFPAROCHIE - Tijdens een lang pinksterweekend kan SJVV terugkijken op een geslaagde start van het jubileum. Dit werd enorm geholpen door het aangename weer, maar ook het gevarieerde programma droeg bij aan de festiviteiten.

Na de aftrap met Frank Lammers op vrijdag, die nog wat kritische kanttekeningen had bij het clublied van SJVV, volgde er zaterdag een jeugdprofdag, met een recordaantal deelnemers van 170 kinderen. Er werd op de diverse luchtkussen en wateronderdelen veel gelachen. Op zaterdagavond ging tijdens het gala van SJVV de belangrijkste prijzen naar Riny van Hoek en Diny van der Linden. Zij werden winnaar in, 1 van de 12 categorieën, respectievelijk Mister SJVV en Miss SJVV. Daarna konden de tafels aan de kant en bleef het nog lang gezellig met Lijn 7. Op zondag was het helemaal een drukte van belang met maar liefst 56 teams tijdens de Mini-masters, het jaarlijkse 5 tegen 5 toernooi. Het was hard werken voor de mensen op het veld maar ook achter de bar.
Zeker na de prijsuitreiking toen de Leeuw nog werd los gelaten in de feesttent. Op Tweede Pinksterdag konden de veteranen in een iets lager tempo een lekker potje ballen en werd de dag afgesloten met een lekker barbecue.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant